Αρχική Προσωπικό Θ. Λαύκα

Θ. Λ α ύ κ α

 Lafka2

 

Θεοδώρα-Ιωάννα Λαύκα
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Αγίου Σπυρίδωνος, 122 10
Αιγάλεω, Αθήνα
Τηλ.: +3 210 538537
Fax: +3 210 5314874
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • 1998-1999 : Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων (MSc),
    Πανεπιστήμιο του Lincolnshire και Humberside, Ηνωμένο Βασίλειο
    Θέμα μεταπτυχιακής εργασίας: Πιθανότητα Παραγωγής Μαγιονέζας
    Χαμηλής Θερμιδικής Αξίας
  • 1994-1998 : Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής,
    Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας
    Θέμα πτυχιακής εργασίας: Θερμοφυσικές Ιδιότητες Φυτικών Τροφίμων

ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ:

Συνεργάτης έρευνας

 

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 

  • Παραγωγή Ξανθανίου, Παραγωγή Φυσικών Αντιοξειδωτικών, Ρεολογία & Ζύμωση
  • Ζυμαριών Διαφόρων Τύπων, Θερμοφυσικές Ιδιότητες Τροφίμων 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

 

GreekEnglish (United Kingdom)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

Διαφήμιση