Αρχική Προσωπικό Κ. Λαμπροπούλου

Κ. Λ α μ π ρ ο π ο ύ λ ο υ

 

 Lampr1

Κυριακή Λαμπροπούλου
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Αγίου Σπυρίδωνος, 122 10
Αιγάλεω, Αθήνα
Τηλ.: +3 210 5385537
Fax: +3 210 5314874
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • 1996 - 2000 PhD, Humberside and Lincolnshire University, England
    Τίτλος διδακτορικής διατριβής: The effects of varying extrinsic parameters and specific pretreatments in whole fish and prepared fish fillets”.
  • 1993 - 1994 MSc Food Technology- Humberside University - England.
  • 1988 - 1992 Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
    Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας.

ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ

  • Εργαστηριακός συνεργάτης στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας στα
    μαθήματα Επεξεργασίας Τροφίμων και Βιοχημείας.
  • Δ/ντρια του τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας, εταιρία makro cash and carry.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

    • Συντήρηση και ποιότητα του κρέατος και ιχθυηρών, Έτοιμα φαγητά, Προβλεπτική μικροβιολογία, φυσικά αντιμικροβιακά, Ζυμώσεις δημητριακών.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

  • Ως μέλος του concerted action της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (PL 95 - 1180) με τίτλο 'The Preservation of Frozen Food - Quality and Safety Throughout The Distribution Chai' συμμετείχα ως ερευνήτρια και ομιλήτρια στα συνέδρια που γίνονται κάθε έξι μήνες.
  • Εκπρόσωπος της ερευνητικής ομάδας των κοινοτικών προγραμμάτων στα οποία συμμετείχα, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην κοινότητα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

GreekEnglish (United Kingdom)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

Διαφήμιση