Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Η 2η FOODTECH δίνει ραντεβού 12-15 Νοεμβρίου 2021 σε ασφαλείς συνθήκες

Μετά την πρώτη της, πετυχημένη επισκεπτικά και εμπορικά διοργάνωση, η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, επιστρέφει δυναμικά, σε συνθήκες Covid Free.

Από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, η FOODTECH θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση των φυσικών εκθέσεων ξεκινάμε δυναμικά τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της FOODTECH 2021 με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μία φορά την έκθεση – σταθμό για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών, να αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών με τους προμηθευτές της και τέλος να συμβάλλει στην διαδικασία ανάκαμψης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του κλάδου στην χώρα μας.

To παρόν και το μέλλον του F&B Industry θα παρουσιαστεί στη FOODTECH 2021

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, ο μεγαλύτερος κλάδος στην ελληνική μεταποίηση, που καλύπτει σχεδόν το 28% του συνόλου των επιχειρήσεων, στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει προσαρμοστικότητα, ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της αγοράς και πορεύεται με αισιοδοξία, έχοντας ως στόχο να παγιώσει την θέση της εντός των συνόρων και να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη σε μεγάλα δίκτυα διανομής του εξωτερικού.
Στην post covid εποχή της πανδημίας οι επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών μελετούν επίμονα, πειραματίζονται και επιλέγουν νέες τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύουν σε ασφαλή και βιώσιμα συστήματα τροφίμων.

Και εδώ έρχεται να συμβάλλει η έκθεση FOODTECH, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τεχνολογίες αιχμής και αυτοματισμούς για low cost λειτουργία παραγωγής σε ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα τελικού προϊόντος. Επίσης, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους εταιριών που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μετασχηματισμό και την τεχνολογική εξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών αλλά και θα βρουν καινοτόμες προτάσεις και λύσεις για το design, marketing, sustainability και επιτυχές R&D στον τομέα της συσκευασίας.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών θα είναι αυξημένο και για αυτό το λόγο η διοργανώτρια εταιρία θα αποστείλει 25.000 προσωπικές barcode προσκλήσεις σε στοχευμένους επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου.

Επίσης, η πανδημία COVID-19 θέτει προκλήσεις στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των βιομηχανιών, επηρεάζοντας κύριες διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής. Οι εκθέτες της FOODTECH θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου και η απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος εκ μέρους τους.

Ο κλάδος στηρίζει την έκθεση

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη της κιόλας διοργάνωση, η FOODTECH έδειξε τη δυναμική της και το διεθνή χαρακτήρα της με τη συμμετοχή 200 κορυφαίων προμηθευτικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την έκθεση επισκέφτηκαν συνολικά 18.000 στελέχη από 10.000 επιχειρήσεις της βιομηχανίας των τροφίμων, εκ των οποίων 300 decision makers από 50 χώρες.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της έρευνας επισκεπτών της FOODTECH 2019, με το 90% να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους και το 93% να δηλώνουν διατεθειμένοι να επισκεφτούν και την FOODTECH 2021, αποδεικνύουν ότι η έκθεση ήρθε για να μείνει και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η 2η FOODTECH θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το κέντρο των εμπορικών εξελίξεων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και το απόλυτο σημείο συνάντησης των decision makers του χώρου.

FOODTECH

Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η FOODTECH 2021 θα διεξαχθεί στα HALLS 1,2 παράλληλα με την έκθεση ARTOZA, που θα λάβει χώρα στα HALLS 3,4.
Οι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη του κλάδου τροφίμων και ποτών, θα έχουν τη δυνατότητα με μία και μοναδική επίσκεψή τους να δουν από κοντά και τους προμηθευτές του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής.

Η ARTOZA αποτελεί μία αναγνωρισμένη διεθνώς έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, χιλιάδες decision makers από την βιομηχανία τροφίμων και ποτών θα βρίσκονται στην έκθεση FOODTECH στο Metropolitan Expo, που θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του χώρου.

Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter form

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ