foodtech tv
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Είπαν για την FOODTECH 2019

Οι εκθέτες της 1ης FOODTECH δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενθουσιασμένοι από την ποιότητα των επισκεπτών ενώ όλοι καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: ότι ο κλάδος τους είχε ανάγκη αυτή την έκθεση.

Η επισκεψιμότητα ήταν πολύ καλή, το ίδιο και η ποιότητα. Κάναμε πολλές νέες επαφές αλλά συναντήσαμε και παλιούς πελάτες. Είμαστε ικανοποιημένοι. Πήραμε πολλά leads και μιλήσαμε με πολλούς δυνητικούς πελάτες.
Ivaylo Kosev / Marketing & Sales, Union Kehlibar – Bulgaria
Η φετινή έκθεση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε συνεργάτες μας από όλο το φάσμα της βιομηχανίας τροφίμων από Ελλάδα και εξωτερικό και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις μηχανές που παρουσιάσαμε. Στην έκθεση ολοκληρώσαμε σημαντικές συμφωνίες με πελάτες που αγόρασαν μηχανήματα που εκθέσαμε σε καλύτερες τιμές και κλείσαμε συμφωνίες με πολλούς πελάτες για μηχανήματα που θα φέρουμε από το εξωτερικό. Για εμάς η FOODTECH είναι ένα καθιερωμένο ραντεβού!
Σοφία Βενετσάνου / Finance Manager Avenco SA
Πιστεύω ότι η FOODTECH βοήθησε πολύ την επιχείρησή μας ώστε να εξελιχθεί και να βρεθούν νέοι πελάτες από όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένοι με τους επισκέπτες. Κάναμε κάποιες συμφωνίες και μερικοί πελάτες θα μας επισκεφτούν στην Κωνσταντινούπολη για να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε.
Kubra Bal Sukay / Sales Manager, Makets Makina Sanayi – Τουρκία
Είναι η 3η φορά που συμμετείχαμε στην FOODTECH, φέτος διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία εκθετών και έχει μεγάλη λογική η συνδιοργάνωση με την Global Pack, ενώ και οι επισκέπτες ήταν αρκετά στοχευμένοι.
Αλέξανδρος Παρασκευαΐδης / Managing Director Europack
Η εντύπωση μου από την 1η FOODTECH είναι θετική. Είχαμε πολλούς επισκέπτες και ήταν πολλοί επαγγελματίες. Από το περίπτερο μας πέρασαν πολλοί δυνητικοί πελάτες καθώς και παλιοί πελάτες για να μάθουν για τα νέα μας προϊόντα». Θα συμμετάσχουμε και στην επόμενη FOODTECH 100%.
Shon Adams / Director Global Market Development, ENKO Plastics - Βουλγαρία
Οι εντυπώσεις μας από την FOODTECH είναι αρκετά θετικές, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσέλευση και μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε αρκετά νέα προϊόντα καθώς και μια δική μας κατασκευή.
Κώστας Γκίνης / Sales Director Makelis
Οι εντυπώσεις της εταιρείας μας από την έκθεση FOODTECH 2021 είναι εξαιρετικές. Και τις 4 ημέρες πραγματοποιήσαμε πολλά ραντεβού. Το 2023 θα είμαστε ξανά εδώ!
Αλκιβιάδης Ντουσόπουλος-Τσιμής / Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών, Tsimis Printing & Packaging
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διοργάνωση της έκθεσης και την επισκεψιμότητα. Η FOODTECH 2023 είναι η καλύτερη που έχει διοργανωθεί τόσο από πλευράς εκθετών όσο και επισκεπτών. Οι επισκέπτες ήταν ποιοτικοί και στοχευμένοι και θα συμμετέχουμε και στην FOODTECH 2025.
Φώτης Δρεκόπουλος / General Director SIVVAS A
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήσαμε πολλά ραντεβού. Κάναμε ραντεβού με πελάτες από την επαρχία, από την Τυνησία, από την Βουλγαρία, από την Κύπρο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Πάνος Καπέλης / Διευθύνων Σύμβουλος, Kapelis Packaging
Οι εντυπώσεις μας από την έκθεση είναι εξαιρετικές. Είχαμε ποιοτικούς επισκέπτες, που ήταν στοχευμένοι και ήξεραν τι ήθελαν. Θα συμμετάσχουμε και στην FOODTECH 2023.
Θωμάς Σίββας / Managing Director, Sivvas SA
Πραγματοποιήσαμε πάρα πολύ σημαντικά ραντεβού και για υπάρχοντα project αλλά και για νέα, τα οποία ήδη έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε. Φυσικά και θα πάρουμε μέρος στην FOODTECH 2023.
Νικόλας Μακέλης / CEO, N.A Makelis
Φέτος, οι επισκέπτες ήταν πολύ στοχευμένοι, έχουν έρθει με συγκεκριμένες ανάγκες που συζητήσαμε μαζί και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους για την συμμετοχή μας. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή την διοργάνωση οπότε θα μας δείτε και στην επόμενη.
Γιώργος Μπραϊμης / Managing Director, Gizelis Robotics
Η επισκεψιμότητα ήταν αυτή που έπρεπε να είναι,  με την δυναμική που έπρεπε να έχει και κυρίως οι επισκέπτες ήταν αυτοί που θέλαμε να έχουμε, επισκέπτες με ουσιαστικές αναζητήσεις.
Βασίλης Μπούγιας / Γενικός Διευθυντής, Multivac
Είχαμε μία καλή επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας από επαγγελματίες του κλάδου και γενικότερα η έκθεση είναι σε παρά πολύ καλό επίπεδο, δεδομένης και της δύσκολης χρονικής στιγμής που πραγματοποιείται.
Αλέξανδρος Παρασκευαΐδης / Διευθύνων Σύμβουλος Europack Industrial Solutions
Η απόφαση μας να συμμετάσχουμε στην έκθεση μας δικαίωσε και είναι πραγματικά μία αξιόλογη έκθεση. Πραγματοποιήσαμε αρκετά ραντεβού με επαγγελματίες του χώρου που ήρθαν με στοχευμένες ερωτήσεις και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε και να μας δούν ξανά οι πελάτες μας μετά από τόσο καιρό που έχουμε να βγούμε έξω στην αγορά.
Χρήστος Ζαμπλάκος / Διευθυντής Πωλήσεων, Dunapack Packaging Hellas
Οι εντυπώσεις μας από την FOODTECH 2021 είναι πολύ καλές, είχαμε στοχευμένο κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν πολύ θετικό ότι η διοργανώτρια εταιρία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να δημιουργήσει ένα covid-free περιβάλλον.
Πέτρος Χιώτης / Εμπορικός Διευθυντής, Adam Pack Συσκευασίες Τροφίμων
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από 2 χρόνια βρισκόμαστε πάλι σε έναν εκθεσιακό χώρο και η διοργάνωση της έκθεσης είναι πραγματικά πολύ αξιόλογη σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε μία πολύ ικανοποιητική προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο μας και το θετικό είναι ότι όλοι έχουν έρθει με συγκεκριμένες ανάγκες στο μυαλό τους. Βεβαιώς θα συμμετάσχουμε και στην FOODTECH 2023.
Δρ. Μάριος Χατζηανδρέου / Director Business Development, Όμιλος Θεοδώρου
Η FOODTECH είχε πολύ καλή επισκεψιμότητα και τις 3 ημέρες, οι επισκέπτες ήρθαν στο περίπτερό μας για να ενημερωθούν για αυτά που προσφέρουμε και είχαμε πολλές ευκαιρίες δικτύωσης. Το αποτέλεσμα των B2B συναντήσεων ήταν επίσης πολύ καλό και θα επιστρέψουμε σε δύο χρόνια στην FOODTECH 2025.
Bettina Hainzlschmid / Manager Trade Fairs & Exhibitions, Bayern international
Η Ρουμανία συμμετείχε στη FOODTECH με το ρουμανικό περίπτερο, όπου είχαμε επτά εταιρείες, ενώ είχαμε και δύο ατομικές συμμετοχές στη Global Pack. Πραγματοποιήσαμε περισσότερες από εκατό B2B συναντήσεις στο περίπτερο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για πρώτη φορά και μας κάνει μεγάλη εντύπωση το οργανωτικό επίπεδο της έκθεσης, οι επισκέπτες και οι συναντήσεις. Είμαστε πρόθυμοι να συμμετέχουμε ξανά στο μέλλον.
Peter Wolf / Managing Partner, In Pulse consulting partners
Η 1η FOODTECH πιστεύω ότι ήταν πολύ επιτυχημένη. Τα halls του εκθεσιακού κέντρου είναι γεμάτα και υπάρχουν πολλοί εκθέτες και επισκέπτες. Εμείς κάναμε νέες επαφές και το σκεπτικό μας είναι να συμμετάσχουμε ξανά στην επόμενη FOODTECH.
Andre Muehlberger / General Manager, CSB System – Italy
Οι εντυπώσεις μας από την FOODTECH είναι εξαιρετικές, η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, οι επαγγελματίες επισκέπτες ήταν τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, ενώ και το επίπεδο των εκθετών ήταν πολύ ανεβασμένο. Παρουσιάσαμε νέες και εξειδικευμένες εφαρμογές αυτοματισμού και ρομποτικής για τη βιομηχανία τροφίμων, λύσεις διακίνησης εμπορευμάτων και logistics και κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες.
Γιάννης Μακρής / CMO Gizelis Robotics
Είναι εξαιρετική. Χωρίς υπερβολές. Η αλήθεια είναι ότι δεν αμφέβαλα για το ποιόν της FORUM γιατί ξέρω το έργο της τόσα χρόνια και ξέρω τις εκθέσεις που κάνει, αλλά εδώ έμεινα εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια.
Παναγιώτης Μπίτας / ΗΕLLAS DIGITAL
Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη συμμετοχή μας. Εμείς συμμετέχουμε πρώτη φορά σε κάποια έκθεση, θεωρούμε ότι σαν επισκέπτες σε εκθέσεις, επειδή έχουμε πάει σε διάφορες και κρίνοντας και με το μάτι του εκθέτη και με του επισκέπτη, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή, οι προσδοκίες μας ολοκληρώθηκαν. Και είδαμε πως αυτές τις 3 μέρες εκτός από το να μας γνωρίσει ο κόσμος πετύχαμε να έρθουμε και σε επαφή με ανθρώπους που πραγματικά έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας. Είδαμε πελάτες μας που ήρθαν και μας είδαν εδώ το οποίο θεωρώ πάρα πολύ θετικό. Οπότε πιστεύω πως είναι μία χρήσιμη έκθεση για τον κλάδο.
Ειρήνη Πάσσιου / IPACK LTD
Eγώ οργανώνω τη συμμετοχή μας στην έκθεση και θεώρησα επιτακτική ανάγκη το να βρισκόμαστε στην 1η FOODTECH και μπορώ να σας πω ότι μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει. Το επίπεδο των οργανώσεων όλων των εκθέσεων που κάνετε είναι αρκετά υψηλό. Το είδαμε και σε αυτή την έκθεση που διοργανώσατε έστω για πρώτη φορά. Όλα ήταν καλά οργανωμένα, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή μας.
Βαγγέλης Λυκούδης / SILGAN CLUSURES GMBH
Σωστή διοργάνωση για άλλη μια φορά. Μία τέτοια έκθεση είναι χρήσιμη για τον κλάδο όπως είναι και όλες οι εκθέσεις νομίζω.
Γιαννάτος Διονύσης / MG PACK
Αυτό που παρατήρησα και είναι από τα θετικά σημεία είναι πως αυτή η έκθεση είναι πιο Β2Β. Δηλαδή αισθάνθηκα ότι είχε λιγότερο μη σχετικό κόσμο, οπότε τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Στόχος για εμάς είναι και να δείξουμε τι κάνουμε αλλά και να προσελκύσουμε νέους πελάτες, γιατί η εταιρεία μας κλείνει δέκα χρόνια και είναι σχετικά νέα στο χώρο.
Ντενίζ Χαΐτογλου / ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Είχα κάποιους ενδοιασμούς αρχικά, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα. Έχει πάει πάρα πολύ καλά. Η επισκεψιμότητα είναι πάρα πολύ καλή. Έχουμε πάρα πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό. Είδαμε θεσμικούς φορείς, κυβερνητικά στελέχη, οπότε και διαφήμιση έγινε καλή που για εμάς ήταν ζητούμενο. Σε γενικά πλαίσια είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και με την οργάνωση και με τους πελάτες που ήρθαν. Νομίζω πως η έκθεση αυτή ήταν απαραίτητη για τον κλάδο μας. Οπότε νομίζω ότι για όσες εταιρείες έχουν νέα προϊόντα είναι ιδανική ευκαιρία οι εκθέσεις όπως η FOODTECH.
Κώστας Παππάς / ΙNOVA AEBE
Πολύ καλή σαν διοργάνωση. Είναι στοχευμένη έκθεση και έχει ενδιαφέρον ως προς την ποιότητα των επισκεπτών. Οι εκθέσεις πάντα είναι χρήσιμες ιδιαίτερα οι κλαδικές. Σαν διοργάνωση ήταν άρτια, κάνατε πολύ καλή δουλειά και στον τομέα της διαφήμισης και στο στήσιμο του όλου χώρου.
Γιώργος Τζαβέλας / PACKOFLEX AE
Γενικώς επειδή ο διοργανωτής έχει αποδείξει τις δυνατότητές του, θα την πάει καλύτερα ακόμα. Έχουμε δει πελάτες μας και πιστεύω ότι νέες γνωριμίες επίσης έχουν γίνει. Είναι αυτό που περιμένεις από μία έκθεση, οπότε έχουμε μια θετική πρώτη εντύπωση. Νομίζω ότι είναι μια έκθεση χρήσιμη για τον κλάδο.
Τσοπανάκης Θανάσης / METROTECH ΤΣΟΠΑΝΑΚΗ ΑΦΟΙ
Είμαστε ικανοποιημένοι για πρώτη χρονιά. Είδαμε κόσμο που περιμέναμε να δούμε. Η αλήθεια είναι πως το Σάββατο ήταν καλύτερο από την Κυριακή για εμάς. Νομίζω ότι είναι απαραίτητη για τον κλάδο, διότι και στο εξωτερικό αυτό συμβαίνει. Η έκθεση εξοπλισμού και τεχνολογίας είναι ξεχωριστά από το τρόφιμο.
Ελπίδα Λαζαρίδου / Ιδιοκτήτρια, ΜΠΟΝΑΡΟΣ ΑΕ
Νομίζω ότι αναλογικά και με τα δεδομένα της πρώτης έκθεσης, πήγε αρκετά καλά. Εμείς τη βρήκαμε ενδιαφέρουσα.. Θεωρώ πως είναι μια έκθεση που είχε ανάγκη ο κλάδος. Επειδή τα υλικά συσκευασίας αφορούν γενικά πολλά προϊόντα, το γεγονός ότι η FoodTech ήταν πολύ στοχευμένη, μας βοηθά.
Μουλαδάκης Νίκος / ΡΗΓΑΣ PACK
Οι εντυπώσεις μας από την 1η FOODTECH ομολογούμε πως είναι καταπληκτικές. Θεωρούμε πώς είναι μία έκθεση που είχαν ανάγκη οι τομείς αυτής της βιομηχανίας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των επισκεπτών. Πραγματοποιήσαμε πολλά ραντεβού και συμφωνίες. Σίγουρα θα είμαστε και στην FOODTECH 2021.
Όθωνας Χουχούμης / Chief Operating Officer, Sabo Electric
Η 1η FOODTECH είναι μία έκθεση η οποία με εξέπληξε ευχάριστα. Ήταν πάρα πολύ στοχευμένη. Είναι αναγκαία για τον κλάδο της βιομηχανίας των τροφίμων και των ποτών με την έννοια ότι απευθύνεται στους επαγγελματίες, οι εκθέτες είναι οι ειδικοί του χώρου, έχουν να δείξουν καινούργια πράγματα, καινούργιες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Η ποσότητα και η ποιότητα του επισκεπτικού κοινού είναι πάρα πολύ καλή. Οι επαφές που έχω πραγματοποιήσει με έχουν κάνει να είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος.
Νικηφόρος Χαραγκιώνης / Διευθύνων Σύμβουλος, Χρονογραφική Α.Ε.
Είναι μία έκθεση που έχει πάρα πολύ καλή διοργάνωση, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες. Τέτοιες διοργανώσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές για το ελληνικό επίπεδο. Η ποσότητα των επισκεπτών είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Οι πρώτες συναντήσεις που έχουν γίνει με μεγάλες εταιρείες δείχνουν και μία ανάλογη ποιότητα.
Γιάγκος Ι. Βαμβακάς / Πρόεδρος, Βαμβακάς Α.Ε.
Είναι πολύ στοχευμένη, το κοινό που την επισκέπτεται ενδιαφέρεται για το αντικείμενο και για τις εταιρείες που προσφέρουν όλες αυτές τις λύσεις νομίζω ότι είναι η ιδανική έκθεση. Μπορώ να πω ότι έγιναν πολύ σημαντικές συζητήσεις, ότι άνοιξαν πολλές κουβέντες για επενδύσεις. Θεωρώ ότι η ποιότητα των επισκεπτών ήταν καλύτερη κι από αυτή που είχα φανταστεί. Θεωρώ ότι είναι μία έκθεση που έλειπε.
Μάρκος Σκευοφύλαξ / Managing Director, Bizerba
Πιστεύουμε ότι είναι μία πολύ καλή έκθεση για το βιομηχανικό κλάδο, για τα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων. Έχουμε δει αρκετό κόσμο από υπάρχοντες πελάτες μας που έχουν έρθει για να δουν καινούργιες τεχνολογίες αλλά και να συζητήσουμε για projects και εξοπλισμούς. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και πολύς κόσμος που ήθελε να ενημερωθεί έτσι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες τους για νέες επενδύσεις αλλά και για να βελτιώσουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες. Έγιναν επαφές με καινούργιους πελάτες και από την Ελλάδα κι από το εξωτερικό, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί θα μεγαλώσουμε τον εξαγωγικό μας χαρακτήρα.
Νίκος Μακελής / Διευθυντής Πωλήσεων, Makelis | Food Processing Equipment
Είναι μία έκθεση που έλειπε για αυτό και πιστεύω ότι έχει αυτή την επιτυχία που βλέπουμε. Εγώ σαν εμπορικός διευθυντής θα εισηγηθώ να είμαστε και με μεγαλύτερο περίπτερο στην FOODTECH του 2021.
Αντώνης Αλεξανδρόπουλος / Διευθυντής Πωλήσεων, Όμιλος Θεοδώρου
Οι εντυπώσεις μας από την FOODTECH είναι πάρα πολύ θετικές. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και μάλιστα με στοχευμένες ερωτήσεις ξέροντας τι υλικό ψάχνουν και τι επενδύσεις θέλουν να κάνουν. Τα leads που έχουμε πάρει είναι αρκετά σημαντικά ενώ υπήρξαν και πολλές συναντήσεις με hosted buyers που ήρθαν για να βρουν μηχανήματα και λύσεις από ελληνικές εταιρείες.
Παναγιώτης Λάγιος / General Manager / Mechanical Engineer, Gizelis Robotics
Είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των επισκεπτών γιατί 9 στους 10 είναι επαγγελματίες που αυτό σημαίνει πολύ μεγάλη επιτυχία για εμάς. Κάναμε συμφωνίες κι έχουμε κλείσει πολλά ραντεβού για μετά την έκθεση. Κάναμε B2B meetings με τους Hosted Buyers, είχαμε κι επισκεψιμότητα από άλλες χώρες. Εννοείται πώς έχουμε κάνει από τώρα booking το περίπτερο μας για την επόμενη FOODTECH.
Πάνος Καπέλης / Διευθύνων Σύμβουλος, Kapelis Packaging
Οι εντυπώσεις από την 1η FOODTECH είναι πραγματικά ενθαρρυντικές. Είναι αυτό που έπρεπε για τον κλάδο στην σημερινή εποχή. Η ποσότητα και η ποιότητα του κόσμου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι Hosted Buyers που φιλοξένησε η έκθεση. Οπωσδήποτε θα συστήσω την FOODTECH και σε συνεργάτες.
Γιώργος Μοσχάκης / Area Sales manager, Acmon Systems
Νομίζω ότι η 1η FOODTECH είναι αρκετά πετυχημένη, προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο επιτυχημένη κι από ότι περιμέναμε. Καλά οργανωμένη, πλούσια, με σημαντικούς εκθέτες και θεωρώ ότι ήταν κάτι που έλειπε. Η ποιότητα του επισκέπτη είναι αυτό που περιμέναμε και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Τα ραντεβού τα οποία έγιναν καθώς κι αυτά που είναι σε εξέλιξη είναι πάρα πολύ σημαντικά με καινούργιες συμφωνίες, με επιβεβαίωση των όσων έχουμε κάνει.
Βασίλης Βαρδούλης / Διεύθυνση Πωλήσεων, Βαρδούλης Α.Ε.
Η 1η FOODTECH ήταν μία καινούργια εμπειρία. Πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε πιστεύοντας ότι θα έχει ένα υψηλότερο τεχνικό επίπεδο τόσο όσον αφορά στους επισκέπτες όσο και στους προμηθευτές. Πράγματι βλέπουμε ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ ανεβασμένο. Είχαμε αρκετές συναντήσεις αυτές τις ημέρες και με ξένους και με Έλληνες.
Αλέξανδρος Παρασκευαΐδης / Διευθύνων Σύμβουλος, Europack S.A.
Η FOODTECH διαφέρει από τις εκθέσεις που συμμετείχαμε τα προηγούμενα χρόνια γιατί είναι μία κλαδική έκθεση. Θεωρώ ότι είναι μία έκθεση που την έχει ανάγκη ο κλάδος. Από τον κόσμο που μας έχει επισκεφθεί είμαστε ικανοποιημένοι από την ποσότητα. Και είναι, οπωσδήποτε, στοχευμένοι οι επισκέπτες.
Δημήτρης Κοίλιαρης / Managing Director, Sabo S.A.
Οι εντυπώσεις μας από την FOODTECH είναι πάρα πολύ καλές. Μας εξέπληξε ευχάριστα κι από πλευράς οργάνωσης και από πλευράς επισκεπτών. Οι επισκέπτες ήταν στοχευμένοι, ήταν άνθρωποι που ήξεραν γιατί είχαν έρθει και ήταν πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι υπήρχαν κανονισμένα ραντεβού με επισκέπτες εκτός Ελλάδας οι οποίοι ήρθαν ειδικά για να δουν παραγωγούς συγκεκριμένων συσκευασιών, μηχανημάτων όπως εμείς. Οι Hosted Buyers ήταν άνθρωποι που ήξεραν γιατί ήρθαν. Οπωσδήποτε και στην επόμενη FOODTECH θα είμαστε εδώ.
Πέτρος Χιώτης / Εμπορικός Διευθυντής, Adam Pack
Η FOODTECH 2019 είναι πραγματικά στοχευμένη πάνω στη βιομηχανία τροφίμων και στις τεχνολογίες για παραγωγή, για συσκευασία. Θεωρώ ότι ο κλάδος είχε ανάγκη από μία έκθεση που είναι καθαρά στοχευμένη. Ήρθαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν πραγματικές ερωτήσεις, θέσανε προβληματισμούς, δώσαμε απαντήσεις και όλο αυτό έδωσε πραγματικά ένα αποτέλεσμα σε αυτό που εμείς σαν εκθέτες ερχόμαστε εδώ να κάνουμε. Κλείσαμε αρκετά ραντεβού για μελλοντικές συμφωνίες και μάλιστα αρκετά κοντινά, δηλαδή σε βάθος δύο εβδομάδων. Θεωρώ ότι θα δηλώσουμε συμμετοχή και στην επόμενη FOODTECH.
Χρήστος Ζαμπλάκος / Διευθυντής Πωλήσεων, Dunapack Packaging
Η 1η FOODTECH ήταν εξαιρετική κι από άποψη διοργάνωσης αλλά και από άποψη επισκεψιμότητας. Συγκέντρωσε και πλήθος αλλά και ποιοτικούς επισκέπτες επικεντρωμένους στον κλάδο. Έχουμε ενδείξεις για πολλές και καινούργιες συνεργασίες.
Πολυξένη Μακρή / Οικονομική Διευθύντρια, Plastimak
Μου άρεσε πολύ που ο κόσμος ήταν στοχευμένος, που ήξερε τι ήθελε, ήρθε στην έκθεση για να βρει αυτό που ψάχνει. Πήγαμε πολύ καλά, κλείσαμε πολλές συμφωνίες και γενικότερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον κόσμο που ήρθε τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό. Πιστεύω ότι θα δηλώσω συμμετοχή και στην 2η FOODTECH γιατί είναι πολύ στοχευμένη κι αυτό με ικανοποιεί.
Ευθύμιος Ευθυμίου / Ιδιοκτήτης, Propack
Η FOODTECH είναι μία έκθεση διεθνών προτύπων που την είχε ανάγκη η ελληνική αγορά. Έχουμε κάνει διαφόρων ειδών συναντήσεις και με ενεργούς πελάτες μας και με υποψήφιους πελάτες. Υπήρχαν συναντήσεις ουσίας, συζητήσαμε σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε και συναντήσεις με πιθανούς πελάτες από το εξωτερικό. Βεβαίως και θα δηλώσουμε συμμετοχή και στην επόμενη έκθεση.
Αλκιβιάδης Ντουσόπουλος Τσιμής, / Supply Chain, Trade & Finance, Tsimis A.E.
Είχε αρκετή επισκεψιμότητα, στοχευμένη, συγκεκριμένη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του κόσμου που μας επισκέφτηκε, ήταν αυτοί ακριβώς που περιμέναμε. Πιθανότατα θα δηλώσουμε συμμετοχή και στην επόμενη FOODTECH.
Αλίκη Μητσάτσου / Sales Manager, Flexoplates
Είναι μία έκθεση που συμπληρώνει τις ανάγκες του χώρου. Οι επισκέπτες που δεχτήκαμε ήταν κι από το εξωτερικό. Σίγουρα καλύπτει ένα κενό που υπήρχε στο εκθεσιακό κομμάτι. Είμαστε 100% ικανοποιημένοι από την ποιότητα των επισκεπτών, ήταν άνθρωποι που έψαχναν κάτι συγκεκριμένο, που ήξεραν τι ζητούσαν. Η ποιότητα των ξένων αγοραστών ήταν στο μάξιμουμ, ήξεραν τι ζητάγανε και πού θα το βρουν και η έκθεση το είχε διαφημίσει με πολύ καλό τρόπο. Ήταν άνθρωποι με επίπεδο και γνώση του αντικειμένου. Θα είμαστε εδώ πάλι σε δύο χρόνια.
Νίκος Δήμου / Πρόεδρος, Όμιλος Δήμου
Η FOODTECH υπήρξε πολύ δυνατή. Η προσέλευση του κοινού έχει δύο χαρακτηριστικά: Το πρώτο είναι το ποσοτικό το οποίο υπήρξε άκρως ικανοποιητικό. Αυτό που μας απασχολεί κυρίως είναι το ποιοτικό σκέλος, αυτοί δηλαδή που ήρθαν ήταν πραγματικά αυτοί που ενδιαφέρονταν, ήξεραν τι ήθελαν και τι να συζητήσουν. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και θα συμμετάσχουμε και στην επόμενη FOODTECH.
Βασίλης Μπούγιας / Γενικός Διευθυντής, Multivac
Είμαστε ικανοποιημένοι για πρώτη χρονιά. Κάναμε κάποιες επαφές, αλλά περιμένουμε να κάνουμε τον απολογισμό του τι και πώς μετά την έκθεση. Η FOODTECH είναι σαφώς πιο εξειδικευμένη και είχε και έντονη διαφημιστική προβολή.
Δημήτρης Θαλασσινός / Αλουμίνιον Θαλασσινός ΑΒΕΕ
Μπορώ να πω ότι η πρώτη FOODTECH ήταν καλή. Από συζητήσεις που έχω κάνει, ειδικά για τον κλάδο της συσκευασίας, η FOODTECH πήγε πολύ καλά. Πάντως, όσον αφορά εμάς, δώσαμε το «παρών», είδαμε πελάτες μας, κάναμε επαφές με καινούργιους, είμαστε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι.
Ευάγγελος Γκατζελάκης / Γκατζελάκης Κ. & Υιοί ΑΕ
H 1η FOODTECH μας φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Είχε μεγάλη προσέλευση και είδαμε ότι οι επαγγελματίες ήξεραν τι ήθελαν. Όσον αφορά στο δικό μας κομμάτι, ήρθαν αρκετοί, στοχευμένα, να δουν συγκεκριμένα πράγματα. Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα είναι θετικά και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι.
Κωνσταντίνος Σακαλάτσιογλου / Βογιατζόγλου Systems
Η εντύπωσή μου από την 1η FOODTECH είναι σχετικά πάρα πολύ καλή. Η έκθεση ήταν πολύ καλή, στοχευμένη, με καλό κόσμο.
Ιωάννης Κατέρης / Κατέρης ΑΕ – Inox Design
Η κύρια εντύπωση από την FOODTECH είναι ότι είχε καλή συμμετοχή. Οι επισκέπτες ήρθαν με συγκεκριμένο ενδιαφέρον για να δουν καινούργια μηχανήματα και να επιλέξουν εξοπλισμό. Οπότε, η γενική εικόνα είναι θετική. Κάναμε αρκετές επαφές και με συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Είναι βέβαια νωρίς ακόμα, αλλά λογικά ενδιαφερόμαστε και για την επόμενη διοργάνωση, σε δύο χρόνια.
Παναγιώτης Μαραγγέλης / Μίχος ΑΕ
Η συμμετοχή μας στην 1η FOODTECH ήταν αρκετά καλή, αξίζει σαν event και το όλο προφίλ έλειπε από την ελληνική αγορά. Κάναμε επαφές, είχαμε στοχευμένες συζητήσεις, δεν είχαμε άσχετο κόσμο που μπήκε για να ρωτήσει τι κάνουμε, ήρθαν άνθρωποι με συγκεκριμένες ανάγκες, συγκεκριμένες ερωτήσεις. Έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει μια τέτοια έκθεση.
Γιώργος Παπαγιάννης / Αφοί Γκρέκη ΕΠΕ – GR Inox
Κρίνοντας από τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον και την ποιότητα των επισκεπτών, θα έλεγα ότι η 1η FOODTECH ήταν αρκετά επιτυχημένη. Επίσης, μου άρεσε το καλό promotion που έγινε από τους διοργανωτές σε σχέση με άλλες, συναφείς εκθέσεις του κλάδου. Ελπίζουμε σε καλή ανταπόκριση από πλευρά των αγοραστών.
Σπύρος Τσόνας / Perfect Pack
Η έκθεση ήταν αρκετά καλή. Μου άρεσε κυρίως ότι ήταν πιο εστιασμένη στον εξοπλισμό και ο κόσμος ήταν πιο συνειδητοποιημένος για το τι έψαχνε και δεν ήρθε για βόλτα. Οπότε, σε γενικές γραμμές εγώ έχω καλή άποψη για την έκθεση. Είχαμε επισκεψιμότητα, την αναμενόμενη και λίγο καλύτερα ίσως. Η οργάνωση ήταν άρτια. Όλα μια χαρά. Περιποιημένα. Όλα στην ώρα τους. Είχε λιγότερο κόσμο αλλά πιο εστιασμένο κι αυτό είναι καλό.
Μιχαήλ Σάββας / AIR LIQUIDE HELLAS ΑΕΒΑ
Η έκθεση για πρώτη φορά θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική. Και είναι μία έκθεση η οποία έλειπε από την Ελλάδα. Η οργάνωση από την FORUM ήταν πάρα πολύ καλή. Ο κόσμος δεν ήταν απλοί επισκέπτες αλλά επαγγελματίες που ήξεραν τι ήθελαν και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα.
Γιώργος Κακαβάς / ΒΙZTEC
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκθεση καθώς το επίπεδο της οργάνωσης ήταν πολύ υψηλό ενώ και η ποιότητα και η ποσότητα των επισκεπτών από την Αττική αλλά και από την επαρχία ήταν ιδανική. Νομίζω ότι αυτή είναι μια έκθεση που ο κλάδος μας χρειαζόταν και κάναμε και αρκετά ραντεβού με επισκέπτες από το εξωτερικό.
Απόστολος Κατσαρός / ΒIGTEM
Μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είδαμε τους πελάτες μας, νέους πελάτες, όλα ήταν τέλεια για εμάς. Ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας. Νομίζω ότι η FoodTech είναι μία έκθεση που ο κλάδος μας χρειαζόταν.
Σοφία Αναγνώστου / ΑDVANCE FOOD TECHNOLOGIES
Για πρώτη χρονιά ήταν καλά. Ήταν ίσως καλύτερα από ό,τι περίμενα εγώ προσωπικά. Μείναμε ευχαριστημένοι από την ποιότητα των επισκεπτών. Είχαμε ποικίλους και από επαρχία και από Αθήνα. Ήταν μια έκθεση που την είχε ανάγκη ο κλάδος μας. Από το εξωτερικό επίσης είχαμε επισκέπτες. Και μάλιστα εκτός Ευρώπης.
Βασίλης Τσοπανόγλου / ΤΣΟΠΑΝΟΓΛΟΥ Σ. & ΥΙΟΙ ΑΕΕ «TRIAS RETAIL SYSTEMS
Από άποψη επισκεπτών η ποιότητά τους είναι οι γνωστοί πελάτες που τους ξέρουμε χρόνια. Εμείς ήρθαμε και να γνωρίσουμε κόσμο, αλλά και να εδραιωθούμε περισσότερο στο χώρο. Οι εντυπώσεις μας σε γενικές γραμμές είναι θετικές. Μία τέτοια έκθεση θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη για τον κλάδο διότι όχι μόνο διαφημίζεις το προϊόν σου, αλλά φέρνεις και νέους πελάτες από το εξωτερικό, ανθρώπους που δεν σε έχουν δει κάπου και σε γνωρίζουν εδώ.
Βασιλική Τριανταφυλλάκη / PROFAN MOTION AE

Γιατί να συμμετάσχετε;

ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ FOODTECH

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ