foodtech tv
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Είπαν για την FOODTECH 2019

Η 1η FOODTECH άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και των θεσμικών φορέων του κλάδου που την επισκέφτηκαν, όσο και στους διεθνείς αγοραστές που συμμετείχαν στο Hosted Buyer program της έκθεσης.

O κλάδος της αγροδιατροφής μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για τον απαιτούμενο μετασχηματισμό του παραγωγικού μας μοντέλου και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Η FOODTECH συμβάλλει ακριβώς προς αυτήν την κατεύθυνση για αυτό τη στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Σπήλιος Λιβανός / Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων είναι για ακόμα μία φορά δυναμικά παρούσα στην έκθεση FOODTECH. Eίμαστε χαρούμενοι που μπορούμε ξανά να λειτουργούμε ξανά και να συζητάμε με τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του χώρου.
Γιάννης Σμαρνάκης / Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ
Ο ΣΕΒΤ συμμετέχει για δεύτερη φορά στην FOODTECH και την έχει θέσει υπό την αιγίδα του. Η απόφαση της διοργανώτριας εταιρείας να διοργανώσει και την FOODTECH και την ARTOZA με φυσική παρουσία είναι πολύ σημαντική και σηματοδοτεί την επιστροφή μας στην κανονικότητα.
Βάσω Παπαδημητρίου / Γενική Διευθύντρια ΣΕΒΤ
Η εικόνα που έχω είναι ότι είναι μία πολύ δυναμική έκθεση, υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή, εξαιρετικά ενδιαφέροντα περίπτερα. Ελπίζω να πάει καλά και να γίνουν πολλές εμπορικές συναλλαγές. Είναι σαφές ότι ο κλάδος της βιομηχανίας των τροφίμων είναι ένας πάρα πολύ δυναμικός κλάδος. Γι’ αυτό και αυτή η έκθεση είναι εξαιρετικά σημαντική.
Μάκης Βορίδης / Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
H 1η FOODTECH είναι μία έκθεση την οποία θα έπρεπε να είχαμε εδώ κι αρκετό καιρό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Άρα ελπίζω, όπως είπα νωρίτερα, να γίνει θεσμός διότι αυτό είναι που χρειάζεται σήμερα η ελληνική αγορά.
Κωνσταντίνος Μίχαλος / Πρόεδρος ΕΒΕΑ
Νομίζω ότι είναι εξαιρετική διοργάνωση. Όλη η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κοινού πιστοποιούν το ενδιαφέρον που έχει η αγορά και για την τεχνολογία και την καινοτομία στον εξοπλισμό της βιομηχανίας τροφίμων. Η FOODTECH σίγουρα θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τομέα και στην μετεξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων της τεχνολογίας και της καινοτομίας.
Γιώργος Οικονόμου / Γενικός Διευθυντής ΣΕΒΙΤΕΛ & ΣΕΒΕΚ
H FOOTECH διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Αθήνα, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Έχει συγκεντρώσει 200 εκθέτες, έχει ένα πολύ πλήρες πρόγραμμα επιστημονικών ημερίδων κι άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων για την τεχνολογία και τον εξοπλισμό και νομίζω ότι πραγματικά θα αναδειχθεί σε ένα πολύ σημαντικό περιβάλλον για τη συνάντηση του κλάδου των τροφίμων με τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Βάσω Παπαδημητρίου / Γενική Διευθύντρια ΣΕΒΤ
Η FOODTECH είναι μία σπουδαία έκθεση. Είναι εστιασμένη στην ανάπτυξη της βιομηχανίας των τροφίμων. Βρήκα ακριβώς τα προϊόντα που αναζητούσα. Υπάρχουν πολλά καινοτόμα προϊόντα που μας εντυπωσίασαν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα παραβρεθώ ξανά στην FOODTECH με μεγάλη ευχαρίστηση.
Vessela Siracova / Catalog, CEO -Βουλγαρία
Η FOODTECH για μένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Είναι μία επαγγελματική έκθεση, τόσο από άποψη συμμετεχόντων όσο και από άποψη οργάνωσης. Βρήκαμε περισσότερα απ’ όσα περιμέναμε.
Beloslav Belchev / Bels Ltd, Managing Director - Βουλγαρία
Η FOODTECH είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να δούμε προϊόντα για την συσκευασία και μπόρεσα να συναντήσω πολλούς σημαντικούς προμηθευτές. Υπήρξαν πολλές ιδέες, διαφορετικοί τύποι υλικών. Πιστεύω ότι σύντομα θα κλείσουμε συμφωνίες.
Ishara Weeraratba / Buon Appetito, Director– Σρι Λάνκα
Η FOODTECH είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που έχουν να κάνουν με τον κατασκευαστικό τομέα. Μπορείς να βρεις ειδικές συσκευές και πολλά περισσότερα. Είμαι εντυπωσιασμένη γιατί έχει μεγάλη ποικιλία. Βρήκα αυτό που έψαχνα κι επιπλέον βρήκα νέα προϊόντα και ευκαιρίες.
Valentina Videla / Surfood, Commercial Manager – Χιλή
Η 1η FOODTECH είναι πολύ ενδιαφέρουσα όσον αφορά τον εξοπλισμό για συσκευασία, ετικετοποίηση, επεξεργασία τροφίμων. Είδα μερικές νέες ιδέες πάνω στο labeling και νέες τεχνολογίες στην βιομηχανία των τροφίμων και σκοπεύω να κλείσω δύο συμφωνίες. Οπωσδήποτε θα έρθω στην επόμενη έκθεση σε δύο χρόνια.
Mahmoud Fedaoui / Mujeza, Export Manager- Κουβέιτ
Υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες που κάνουν για μένα την FOODTECH πολύ ενδιαφέρουσα.
Ahmed Al-Shukaili / Desert Rose Diamond CO. - Oman
Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να συναντήσουμε νέους πελάτες και να κάνουμε μαζί δουλειές. Ήδη βρήκα αυτό που έψαχνα και σύντομα θα κλείσουμε μερικές συμφωνίες.
Johnson Lee / Glo-Lee Vinci, Director – S. Korea
Η FOODTECH ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Είναι πολύ καλά οργανωμένη, οι εκθέτες είναι πολύ καλοί και πολύ ανοιχτοί στο να συζητήσουν με τους διεθνείς αγοραστές και ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Η FOODTECH είχε πολύ ενδιαφέρον για μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω σε δύο χρόνια γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα.
Prof. Dr. Jose Angelo Pinto / Coopenela, Chairman of the Board– Πορτογαλία
Η FOODTECH ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση. Επισκέφτηκα πολλούς προμηθευτές κάτι που ήταν πολύ χρήσιμο. Ήρθα για να βρω εξοπλισμό και μηχανήματα για το νέο μας εργοστάσιο. Και βρήκα αρκετά καλά και χρήσιμα προϊόντα είναι η αλήθεια.
Emad Elkomy / Gulf Food Company Americana, Purchasing Section head – Η.Α.Ε.
Μου αρέσει αυτή η έκθεση. Συνηθίζω να πηγαίνω σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, όπως στη Gulfood και στην Anuga και νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό βήμα αυτού του τύπου η έκθεση στην Ελλάδα. Βρήκα πολλά προϊόντα που έψαχνα και είμαι έτοιμος να κλείσω μερικές συμφωνίες.
Mohamed Aly Atta / Mansour Group, Projects & HSE Manager / Manufacturing Sector– Αίγυπτος
Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την FOODTECH και πρέπει να εξομολογηθώ ότι ερχόμουν σκεπτόμενος ότι θα είναι μικρή έκθεση. Αλλά είδα πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα. Βρήκα αυτά που αναζητούσα και πήρα και νέες ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν στην επιχείρησή μας. Θα έρθουμε στην επόμενη έκθεση σε δύο χρόνια, πιστεύω ότι θα υπάρχουν νέα πράγματα να δούμε και ακόμα περισσότεροι εκθέτες.
Nihal Said / Kemet Natural Food, General Manager– Αίγυπτος
Βρήκα πολλές εταιρείες που με ενδιαφέρουν. Μιλήσαμε με κάποιες από αυτές και έχουμε σχεδόν κλείσει συμφωνίες, θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μέσω email. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλές συμφωνίες.
Ans Omar Alhobl / Bolido Group, Development Manager– Αίγυπτος
Στην FOODTECH υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εταιρείες και συσκευές.
Mihaela Radu / Raw Oil Import, Owner– Ρουμανία
Ευχαριστώ που διοργανώνετε αυτή την έκθεση. Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τρία συμβόλαια με προμηθευτές από την FOODTECH.
Bogdan Malakhivskiy / T-Proekt– Ουκρανία
Εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση και τις εταιρείες που έλαβαν μέρος. Έψαχνα για εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων και βρήκα πολλές. Πιστεύω ότι στο μέλλον η FOODTECH θα είναι προορισμός για περισσότερους αγοραστές κι εταιρείες από το εξωτερικό.
Muhammad Abu Bakr / SAIC, QMS Manager – Κατάρ
Συνάντησα πολλούς προμηθευτές και βρήκα όλα τα προϊόντα που έψαχνα γύρω από την συσκευασία και την ετικετοποίηση. Είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε συμφωνίες.
Sherif Fouad / CIG, Import Manager– Αίγυπτος
Βρήκα όλα όσα αναζητούσα στην FOODTECH. Έκλεισα δύο συμφωνίες για αγορά μηχανημάτων.
Mohammad Soukir / Alryan Industry Magyarirszag Kft., Marketing- Ουγγαρία
Είναι η πρώτη φορά για μία μεγάλη έκθεση σαν αυτή στην Ελλάδα. Είναι καλή ιδέα να αρχίσουμε συνεργασία με την ελληνική αγορά. Τα πάντα ήταν καλά οργανωμένα. Ξεκινήσαμε πολλές συζητήσεις οι οποίες ελπίζουμε να καταλήξουν σε συμφωνίες στο άμεσο μέλλον.
Mohamed Kabbany / Beyti CO., Electrical Engineer- Egypt
Η FOODTECH είναι μία εξαιρετική έκθεση. Πιστεύω ότι οι προοπτικές της είναι μεγάλες και θα δώσει διέξοδο όχι μόνο στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων και συσκευασίας αλλά και στην βιομηχανία των πρώτων υλών. Η FOODTECH θα βοηθήσει στην εξέλιξη του κλάδου μας μέσω της διαδραστικής επαφής των ανθρώπων, των επιστημόνων, των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών καθώς εξελίσσουμε συνέχεια και την τεχνολογία των τροφίμων και την επιστήμη μέσω καινοτόμων λύσεων και συνεργασιών.
Ιωάννης Σμαρνάκης / Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ
Η FOODTECH είναι μία έκθεση που έλειπε ουσιαστικά από τη χώρα μας και προβάλλει τις λύσεις που χρειάζεται η βιομηχανία των τροφίμων ως προς τα υλικά, τα πρόσθετα αλλά και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό. Ο κλάδος έχει ανάγκη από εξειδικευμένες εκθέσεις, στις οποίες τα εργαλεία που θα υποστηρίξουν τη βιομηχανία τροφίμων δεν θα χάνονται σε μεγάλες γενικές εκθέσεις αλλά θα προβάλλονται σε ένα σωστό πλαίσιο και ένα κατάλληλο περιβάλλον.
Δημήτρης Μαντής / Πρόεδρος ΣΥΒΙΠΥΣ

Γιατί να την επισκεφτείτε;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ