Καιτοτόμα εφαρμογή μεταποίησης μαρμελάδας, γλυκά κουταλιού, πουρέδες, πάστες με εξοπλισμό εξατομικευμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη
Ψάχνετε λύση για τη δημιουργία ή βελτίωση μεταποιητικής μονάδας διαφόρων ειδών μαρμελάδας – γλυκών κουταλιού, πολτούς – πουρέδες; Η ΙΝΟΚΑΤ σάς παρέχει τη μελέτη, τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία
και την άρτια εφαρμογή στην επεξεργασία των προϊόντων σας.
![12](https://foodtech.gr/wp-content/uploads/2023/11/12.png)
![13](https://foodtech.gr/wp-content/uploads/2023/11/13.png)
![14](https://foodtech.gr/wp-content/uploads/2023/11/14.png)
![15](https://foodtech.gr/wp-content/uploads/2023/11/15.png)
![16](https://foodtech.gr/wp-content/uploads/2023/11/16.png)
![17](https://foodtech.gr/wp-content/uploads/2023/11/17.png)