foodtech tv
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Υποδεχόμαστε το 7ο Διεθνές Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Η έκθεση FOODTECH 2025, θα φιλοξενήσει 8 και 9 Νοεμβρίου, το 7ο Διεθνές Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, το οποίο οργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Επιστημόνων & Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ), με την επιστημονική καθοδήγηση τόσο του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, όσο και του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το θέμα του συνεδρίου «Eπιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων: Καινοτομία και προκλήσεις βιωσιμότητας» δίνει έμφαση στις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές ιδέες και προσπάθειες να προσεγγίσουν, μέσω ενός δημιουργικού τρόπου, τις βιομηχανικές εφαρμογές. Το συνέδριο, στοχεύει στον εντοπισμό νέων τρόπων σκέψης, στην αποτελεσματική επίλυση τεχνολογικών προβλημάτων του κλάδου και στην εύρεση πιθανών λύσεων, μέσω της διεπιστημονικής συνεργασίας για την διοχέτευση της γνώσης, της τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας.

Επίσης, σκοπός του συνεδρίου είναι ο συνδυασμός των παραδοσιακών μεθόδων με την καινοτομία, την ασφάλεια, την κυκλική οικονομία, την προσαρμογή στην 4η βιομηχανική επανάσταση και την τεχνητή νοημοσύνη.

Η οργανωτική επιτροπή έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργήσει ένα πλήρες και ευχάριστο πρόγραμμα που περιλαμβάνει επιστημονικές συνεδρίες με προφορικές και αναρτημένες παρουσιάσεις, καθώς και κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για την ασφάλεια των τροφίμων, την καινοτομία, την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη βιομηχανικών εφαρμογών.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΕΦΕΤ και υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασιών (ΣΥΒΙΠΥΣ) και την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics.

Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι:

  • Κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων, ανασύνθεση τροφίμων
  • Αναδυόμενες τεχνολογίες στην παραγωγή τροφίμων. Προσαρμογή στην 4η Β.Ε. και την τεχνητή νοημοσύνη.
  • Νεοφανή τρόφιμα και βιώσιμη ανάπτυξη
  • Υλικά συσκευασίας σε περιβάλλον κυκλικής οικονομίας.

Για πληροφορίες σχετικά με την οργανωτική επιτροπή, τους ομιλητές, το πλήρες πρόγραμμα αλλά και για την κράτηση εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου:

Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter form

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ