foodtech tv
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Σύστημα λιτής διαχείρισης 5S από την Interbrush

Ο Σταθμός Καθαριότητας, μία από τις πολλές εφαρμογές της μεθoδολογίας 5S, σας παρέχει:

  • Aκριβή, καθαρό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τον εξοπλισμό καθαρισμού
  • Εμφανείς χρωματικές απεικονίσεις τοποθέτησης του εξοπλισμού
  • Τέλεια ενσωμάτωση σε βιομηχανικούς χώρους πληρώντας τους κανόνες υγιεινής (σε συμφωνία με HACCP/IFS)
  • Εξατομικευμένος σχεδιασμός του σταθμού σας (λογότυπο, προϊόντα, κείμενα, χρώματα και πολλά άλλα)
  • Υγιεινά αβλαβή υλικά, εύκολα στον καθαρισμό και συντήρηση
  • Ευκολία στη χρήση και στη διαχείριση

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός των σταθμών καθαριότητας έγιναν με βάση την μεθοδολογία 5S, η οποία αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία και αποτελείται από τα εξής στάδια:

  1. Διαλογή (Seiri)
  2. Ευταξία (Seiton)
  3. Διευθέτηση και Καθαριότητα (Seiso)
  4. Τυποποίηση (Seiketsu)
  5. Συντήρηση (Shitsuke)

Και συντελεί:

  • Στην αύξηση της παραγωγικότητας
  • Στην μείωση του χρόνου παραγωγής
  • Στην βελτίωση της αποδοτικότητας των εργαζομένων
  • Στην αύξηση της ασφάλειας εργασίας

Η Εταιρεία Ελευθεριάδης Σ. & Ε. ΟΕ στέκεται δίπλα σας με καταγραφή των χώρων σας, ηλεκτρονικά σχέδια του σταθμού, προμήθεια των προϊόντων και όλων των απαραίτητων εργαλείων καθώς και εγκατάσταση από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα μας.

Οι τομείς της έκθεσης

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ & ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ