Τάσεις, καινοτομίες και deals κυριάρχησαν την 2η μέρα
Νέες επαγγελματικές συμφωνίες, networking, συζητήσεις, τάσεις, καινοτομίες, εξελίξεις κυριάρχησαν και τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα στην FOODTECH 2023, η προσέλευση επιχειρηματιών από τον F&B κλάδο, από κάθε σημείο της χώρας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η δεύτερη ημέρα της έκθεσης χαρακτηρίστηκε από ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα, πυρετώδεις διαβουλεύσεις και πολλές εμπορικές συμφωνίες. Οι εταιρείες leader της αγοράς συνάντησαν σε όλη την διάρκεια της ημέρας από κοντά τους «κατάλληλους» μελλοντικούς συνεργάτες τους και «έχτισαν» νέες στρατηγικές εμπορικές σχέσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας τους. Τα deals προέκυψαν τόσο μέσα από το Hosted Buyers Program της έκθεσης που εξασφάλισε την παρουσία 300 key buyers από το εξωτερικό όσο κι από κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ εκθετών και στελεχών από τον δραστήριο και πολλά υποσχόμενο κλάδο της εγχώριας βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
Από την άλλη, οι επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες του Metropolitan Expo σήμερα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά σημαντικές προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου κάτω από την ίδια στέγη, να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες που υπάρχουν στην αγορά, να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εκθετών για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και την έκθεση GLOBAL PACK, όπου βρήκαν εξειδικευμένες λύσεις συσκευασίας, ενημερώθηκαν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του sustainable packaging και είδαν από κοντά digital εργαλεία για να μετασχηματίσουν ψηφιακά μια γραμμή συσκευασίας για άμεση βελτίωση της παραγωγικότητας, μείωση κόστους και αύξηση παραγωγής.
Οι decision makers του κλάδου έδωσαν ραντεβού στo Workshop & Seminars Stage
Πολύτιμες γνώσεις, τεχνικές και ιδέες προσέφεραν στους επισκέπτες, τα σημερινά FOODTECH Workshops & Seminars που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Hall 2. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τους ειδικούς της αγοράς τα πάντα γύρω από: το μέλλον στον έλεγχο της Ποιότητας Τροφίμων από εκπροσώπους της bioMérieux Ελλάς Α.Ε., τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στο ελαιόλαδο, τις νέες καταναλωτικές συνθήκες και τις σύγχρονες τάσεις στη συσκευασία του κατά τη διάρκεια του OLIVE TECH LAB, τη νέα εποχή στον τομέα του Κρέατος και των προϊόντων με βάση το κρέας, το μέλλον της Ελληνικής βιομηχανίας κρέατος και τα καινοτόμα εργαλεία για την ανάδειξη της ταυτότητας των Ελληνικών παραγωγικών συστημάτων στο MEAT TECH LAB. Αναλυτικά το πρόγραμμα των special events και τους ομιλητές μπορείτε να τα δείτε εδώ.