Δυναμική «εκκίνηση» για τη FOODTECH 2021 με πλήθος επισκεπτών
Η FOODTECH 2021 άνοιξε τις πύλες της στις 12 Νοεμβρίου σε κλίμα ενθουσιασμού και πλήθος επισκεπτών σημαντικές, προοιωνίζοντας έτσι τη μεγάλη επισκεψιμότητα και την εμπορική επιτυχία της έκθεσης και τις 4 ημέρες λειτουργίας της.
Με 120 εκθέτες, ένα δυναμικό πρόγραμμα B2B συναντήσεων με 200 στοχευμένους hosted buyers, έξι μεγάλους θεματικούς τομείς, και workshops από experts της αγοράς, η FOODTECH 2021 από την πρώτη κιόλας ημέρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντές εργοστασίων, μηχανικοί παραγωγής, υπεύθυνοι ποιοτικού ελέγχου, R&D managers, logistics managers, υπεύθυνοι προμηθειών κ.α. έδωσαν το παρών στο Metropolitan Expo, επιβεβαιώνοντας ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, τις προσδοκίες ότι η έκθεση FOODTECH θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης και επενδυτικών επιλογών για τους ιδιοκτήτες και τα εξειδικευμένα στελέχη όλων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου, σε συνθήκες Covid Free.
Εγκαίνια σε κλίμα ενθουσιασμού
Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης FOODTECH 2021, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, στο εκθεσιακό κέντρο METROPΟLΙTAN EXPO, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 12:00 παρουσία θεσμικών φορεών και κορυφαίων παραγόντων της Βιομηχανίας των Τροφίμων και των Ποτών.
Workshops & Seminars: Τάσεις της αγοράς και καινοτόμες προτάσεις
Η καινοτομία, η έμπνευση και η ενημέρωση χαρακτήρισαν τις εκπαιδευτικές-ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της έκθεσης, στο stage των FOODTECH Workshops & Seminars στο Hall 1.
Meat Lab: Tεχνικές & λύσεις για τον σύγχρονο κρεοπώλη
Τεμαχισμός, παρουσίαση και επιδέξια μαγειρική, ψηφιακά εργαλεία στην ασφάλεια τροφίμων, κρέας και τεχνολογία και οι προκλήσεις για το μέλλον, και άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Meat Lab stage του Hall 1.