
Παράλληλες Εκδηλώσεις με επιμορφωτικό χαρακτήρα στη FOODTECH 2019
Με πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης FOODTECH, συστάθηκε η Επιστημονική Επιτροπή Παράλληλων Εκδηλώσεων, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΥΒΙΠΥΣ, του ΣΕΒΤ, της ΠΕΤΕΤ, του ΣΕΒΙΤΕΛ, του ΣΕΒΕΚ με στόχο να διαμορφώσει μια σειρά από καινοτόμες και ολοκληρωμένες θεματικές εκδηλώσεις γύρω από τις εξελίξεις και τις τάσεις που αφορούν τις τεχνολογίες για την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων και ποτών. Οι ημερίδες και οι εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν και τις τρείς ημέρες στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 2, είχαν ως σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών των επιχειρήσεων από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, που επισκέφτηκαν την έκθεση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ομιλητές των εισηγήσεων προήλθαν από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο, τις μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου αλλά ήταν και κρατικοί εμπειρογνώμονες και τεχνοκράτες. Επίσης, προσκλήθηκαν σημαντικοί ομιλητές από το εξωτερικό, οι οποίοι έδωσαν στην εκδήλωση ένα εξωστρεφές χαρακτήρα και ενημέρωσαν το κοινό για τις εξελίξεις και τις τάσεις παγκοσμίως.