foodtech tv
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Τα εγκαίνια των GLOBAL PACK & FOODTECH 2023 κήρυξαν επίσημα την έναρξη των εκθέσεων

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου και θεσμικοί φορείς έδωσαν δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια των εκθέσεων FOODTECH και GLOBAL PACK, οι οποίες πραγματοποιούνται παράλληλα.  

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια των εκθέσεων FOODTECH και GLOBAL PACK 2023, από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, στη συνεδριακή αίθουσα C2 του Metropolitan Expo, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, παρουσία του συνόλου των κορυφαίων παραγόντων των κλάδων της Συσκευασίας και της Βιομηχανίας των Τροφίμων και των Ποτών. 

Το δυναμικό εκθεσιακό σχήμα που έκανε σήμερα πρεμιέρα στην ελληνική αγορά θα διαρκέσει έως τις 13 Νοεμβρίου 2023 και θα αναδείξει τις σημαντικές συνέργειες και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τους εκθέτες και για τους επισκέπτες, τόσο της FOODTECH όσο και της GLOBAL PACK 

Σωτήρης Αναγνωστόπουλος – Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή στο Υπουργείο Ανάπτυξης 

Θανάσης Παναγούλιας – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος FORUM ΑΕ- Member of NürnbergMesse Group 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM SAMember of NürnbergMesse Group,  κ. Θανάσης Παναγούλιας, ανέβηκε πρώτος στο βήμα και δήλωσε ότι «σκοπός όλων μας με αυτή την κοινή διοργάνωση είναι να ενώσουμε κάτω από την ίδια στέγη όλους τους κλάδους και τους εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας. Οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε ένα κομβικό σημείο συνάντησης για το σύνολο της βιομηχανικής, μεταποιητικής και εμπορικής επιχειρηματικότητας της χώρας, ένα δυναμικό εμπορικό forum, ένα δραστήριο hub δικτύωσης και ενημέρωσης. Κοιτώντας σήμερα τα halls των δύο εκθέσεων και τα περίπτερα των 265 εκθετών μας, πιστεύω βαθύτατα ότι η πρωτοπορία και η καινοτομία πρωταγωνιστούν. Προσωπικά εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου ευχόμαστε καλή επιτυχία στους εκθέτες και δεσμευόμαστε οι εκθέσεις GLOBAL PACK και FOODTECH να αποτελέσουν το κατάλληλο πλαίσιο για κερδοφόρες εμπορικές συμφωνίες για κάθε επαγγελματία που επενδύει στην εξέλιξη και το αύριο της επιχείρησής του».  

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου

Σάββας Πελέκης, Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΠΑΣΟΚ 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι: κ. Δημήτρης Μαντής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών, κ. Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ), κ. Στυλιανός Σκαρίμπας, Προέδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), κ. Γεώργιος Φραγκίστας, Πρόεδρος Incofruit. 

Βασίλης Κόκκαλης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  

Άγγελος Μπαλαμάτσιας, Αντιπρόεδρος ΕΛΣΕΤ 

Ο κ. Σάββας Πελέκης, Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε επισκέπτες και εκθέτες των δύο εκθέσεων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και o κ. Βασίλης Κόκκαλης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος τόνισε τη σημασία της παράλληλης διοργάνωσης των δύο εκθέσεων και ευχήθηκε δυναμικά αποτελέσματα στην FOODTECH και την GLOBAL PACK.  

Εν συνεχεία ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ανέβηκε στο βήμα και είπε χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ έξυπνη η παράλληλη διεξαγωγή των δύο εκθέσεων, FOODTECH και GLOBAL PACK, καθώς φέρνει κοντά δύο κομμάτια της βιομηχανίας που συνεργάζονται στενά και μπορούν να αναπτύξουν σημαντικές συνέργειες ενισχύοντας την οικονομία. 

Γεώργιος Φραγκίστας, Πρόεδρος Incofruit 

Δημήτρης Μαντής, Πρόεδρος ΣΥΒΙΠΥΣ 

Στην τελετή των εγκαινίων το «παρών» έδωσαν δεκάδες στελέχη από όλους τους κλάδους της ελληνικής βιομηχανίας και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, τους οποίους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM AEMember of NürnbergMesse Group κ. Θανάσης Παναγούλιας, ο CFO και Executive Board Member της FORUM AE κ. Στράτος Αποστολάκος.  

Ανάμεσα τους οι: Γιώργος Πολυχρονάκης, Ειδικός Σύμβουλος Incofruit, ο Διονύσης Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους, ο Γιώργος Ντόζας, Πρόεδρος τουΒιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο Ιωάννης Δαβερώνης, Γενικός Γραμματέας τηςΠΟΕΣΕ κ.ά. Παρών στα εγκαίνια των δύο εκθέσεων, έδωσε επίσης ο Μιχάλης Κατρίνης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. 

Στυλιανός Σκαρίμπας, Προέδρος ΣΕΒΕΚ 

Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ 

Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter form

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ