foodtech tv
Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
FoodTech

Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση FOODTECH 2023

Η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες παραγωγής και επεξεργασίας Τροφίμων & Ποτών άνοιξε σήμερα τις πύλες της, πανέτοιμη να υποδεχτεί τους επαγγελματίες του F&B industry από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην 3η της διοργάνωση η FOODTECH «συναντά» ξανά κορυφαίους εκθέτες, που είναι εδώ για να παρουσιάσουν σύγχρονες Τεχνολογίες, Αυτοματισμούς, Πρώτες ύλες, υπηρεσίες Branding που αφορούν την παραγωγή και επεξεργασία των τροφίμων και ποτών. Τα στελέχη των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου έχουν έρθει την πρώτη αυτή ημέρα της έκθεσης με σκοπό να δουν από κοντά στα περίπτερα των εκθετών τεχνολογίες αιχμής και αυτοματισμούς για low cost λειτουργία παραγωγής, που εξασφαλίζουν συγχρόνως την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, νέας γενιάς πρώτες ύλες και βελτιωτικά για την παραγωγή ασφαλών τροφίμων και ποτών και μηχανήματα ρομποτικά συστήματα για την ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής. Η FOODTECH 2023, από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της επιβεβαιώνει ότι αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του F&B κλάδου.

Επίσης, οι εκθέτες εκτός από τους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς συναντούν και ξένους αγοραστές, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί την έκθεση μέσω του Hosted Buyer προγράμματος, με στόχο να ξεκινήσουν πολλές νέες εποικοδομητικές συνεργασίες.

Μαζί και η νέα έκθεση συσκευασίας Global Pack

Παράλληλα λοιπόν με την επίσκεψη τους στην FOODTECH έχουν την ευκαιρία τα στελέχη των εταιριών να βρούν και εξειδικευμένες λύσεις συσκευασίας, να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του sustainable packaging, να δούν από κοντά digital εργαλεία για να μετασχηματίσουν ψηφιακά την γραμμή συσκευασίας της επιχείρησή τους για άμεση βελτίωση της παραγωγικότητας, μείωση κόστους και αύξηση παραγωγής. Που; Μα φυσικά στην GLOBAL PACK, την έκθεση Συσκευσίας η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με την FOODTECH 

Let’s meet & do business… με την Τalque Business Platform!

Θέλετε να βρείτε τους εκθέτες στη διαδραστική κάτοψη, να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν να δείτε από κοντά και να αποθηκεύσετε τις ομιλίες που θέλετε να παρακολουθήσετε; Σκανάρετε στα ειδικά σημεία της σήμανσης μέσα στην έκθεση το qr code και κατεβάστε τώρα το πρωτοποριακό Τalque Business Platform app της FOODTECH για να αποκτήσετε όλες τις πληροφορίες για την έκθεση στο κινητό σας μεγιστοποιώντας την εμπειρία της επίσκεψής σας! Link για την πλατφόρμα: https://www.talque.com/join/foodtechglobalpack2023 

Η ασφάλεια Τροφίμων στο επίκεντρο των ομιλιών των Workshops & Seminars

Τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry θα αναλυθούν εις βάθος από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, στο ειδικά διαμορφωμένο stage των FOODTECH Workshops & Seminars, στο Hall 2. Η 1η ημέρα ξεκινάει με μια ουσιαστική και διεισδυτική ενημέρωση γύρω από την κουλτούρα της ασφάλειας και την καινοτομία, ως συστατικά στοιχεία στη σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή, συσκευασία τροφίμων και μη διατροφή, που αποτελεί και τον τίτλο της Ημερίδας της ΠΕΤΕΤ. Θα αναλυθούν φλέγοντα ζητήματα όπως: οι διατροφικοί μύθοι, η ασφάλεια και η καινοτομία στη συσκευασία τροφίμων καθώς και στην παραγωγή τροφίμων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των special events και τους ομιλητές μπορείτε να τα δείτε εδώ. 

Τέλος, σήμερα πραγματοποιήθηκαν στις 11:00 το πρωί και τα επίσημα εγκαίνια της FOODTECH με την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης, από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, παρουσία πλήθους εκπροσώπων θεσμικών φορέων του κλάδου, καθώς και στελεχών της αγοράς. Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωση των εγκαινίων.

Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter form

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα

SUPPORTED BY

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ