Main Βιbliography

Bibliography is available only in Greek


  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ. και Μπρατάκος, Μ. (1978). Μικροβιολογία Τροφίμων. Αθήνα.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ. (1997). Μόλυνση Περιβάλλοντος & Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων, 2η Έκδοση. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(2002). Επεξεργασία Τροφίμων Ι, 3η Έκδοση. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(2002). Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας Τροφίμων Ι, 3η Έκδοση. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(2002). Επεξεργασία Τροφίμων ΙΙ, 3η Έκδοση. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ. (2002). Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας Τροφίμων ΙΙ, 3η Έκδοση. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ. και Μπρατάκος Μ.Σ (2000). Φυσικοχημικές Μέθοδοι Ανάλυσης. ΥΠΕΠΘ, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων (ISBN 960-06-1003-7).
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ. και Μπρατάκος Μ.Σ (2000). Φυσικοχημικές Μέθοδοι Ανάλυσης, Εργαστηριακός Οδηγός. ΥΠΕΠΘ, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων (ISBN ).
 

Κεφάλαια Βιβλίων/Πρακτικά Συνεδρίων 

  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(1989). Πρωτείνες: Εισαγωγή & Λειτουργικές Ιδιότητες. Πρακτικά Σεμιναρίου "Πρωτείνες: Δυνατότητες & Εφαρμογές στη Βιομηχανία Τροφίμων", Αθήνα 13-12-1989.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(1989). Συσκευασία με Ελεγχόμενες/Τροποποιημένες Ατμόσφαιρες. Πρακτικά Σεμιναρίου "Σύγχρονες Πρόοδοι στη Συσκευασία Τροφίμων", Αθήνα.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ., Λέρης, Α., Τότσιου, Γ. και Ωραιοπούλου, Β. (1989). Νέες Τεχνολογίες στη Βιομηχανία Τροφίμων. Πρακτικά Β' Συνεδρίου Βιομηχανίας: Οι Προοπτικές της Ελληνικής Βιομηχανίας. Τόμος 4ος Οι Εξελίξεις στους Βιομηχανικούς Κλάδους, Σελ. 129-147. Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(1990).Διαθέσιμες τεχνολογίες για την παραγωγή ενέργειας από βιομάζα. Πρακτικά "Προβλήματα στη Δυτική Αττική και οι Δυνατές Λύσεις τους", Σελ. 29-37, Εκδόσεις ΙΩΝ, Αθήνα.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(1991). Ταχείες Μέθοδοι Προετοιμασίας Δείγματος για Ενόργανη Ανάλυση. Πρακτικά "Ταχείες Μέθοδοι Ανάλυσης στο Ποιοτικό Έλεγχο των Τροφίμων", Σελ. 69-76, Σεμινάριο, COMETT. Εκδόσεις ΙΩΝ, Αθήνα.
  • ΛΑΖΟΣ, Ε.Σ.(1991). Ταχύς Προσδιορισμός Μετάλλων και Ιχνοστοιχείων. Πρακτικά "Ταχείες Μέθοδοι Ανάλυσης στο Ποιοτικό Έλεγχο των Τροφίμων", Σελ. 77-89, Σεμινάριο, COMETT. Εκδόσεις ΙΩΝ, Αθήνα.
  • LAZOS,E.S.(1991)."Energy production from food processing wastes" In "Environment and Energy",Pp. 60-66. Short Intensive Course, Godolo, 21-31 May 1991, Agricultural University of Godolo, Hungary.
  • LAZOS, E.S. (1993). Milk as food and raw material. Proceedings "Milk, Fermented Milk Products & Cheese Technology", Pp.1-11,Intensive Course, ERASMUS, Ioannina, Greece.
  • LAZOS, E.S. (1993). UHT milk processing: Principles and quality. Proceedings "Milk, Fermented Milk Products & Cheese Technology", pp.59-70, Intensive Course, ERASMUS, Ioannina, Greece.
GreekEnglish (United Kingdom)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

Banner